zondag 22 mei 2011

Sinds lang nog eens online...UPDATE 1

Na een serieuze blogpauze (bijna zo'n 2 maanden) vind ik het tijd worden nog eens wat van me te laten horen. Natuurlijk heb ik in tussentijd niet stil gezeten, (integendeel zelfs) maar was en is het ontzettend druk.
Veel van de laatste activiteiten kan ik jullie helaas (nog) niet laten zien omdat deze voor het aankomende petekindje zijn geboorte zijn. Zo mogen jullie nog beelden van de geboorteaankondiging, doopsuiker, geboortesticker, enz... verwachten de komende dagen want ja,...het kan voor alle momenten zijn.

Voor een groot stuk gooide het super mooie weer van de laatste tijd roet in het 'creatieve' eten. De tuin riep om aandacht, vroeger dan gewoonlijk maakten we alles zomerklaar en leven nu al bijna 2 maanden outside!
Er kwam een nieuw terras, de vijver is in aanleg, de groententuin staat vol en de kersen zijn reeds rijp (2 maanden na bloei (zie foto)...)Ondertussen moesten er ook nog een paar klantenbestellingen af die al een tijdje in de wachtlijst stonden.

Zo was er de geboortedoos van Alouis, het allerlaatste beschilderde kistje dat ik voor een klant maakte.Ook de geboortedoos voor Lucas zag het levenslicht. Dit is een kartonnen versie door uitputting voorraad van de houten exemplaren.Dit was het voor update 1, jullie hebben update 2 nog van me te goed, als het petekind geen aankondiging maakt vandaag of morgen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten