zondag 10 oktober 2010

Even een update...

De laatste weken lijk ik steeds moeilijker aan het bloggen toe te komen, helaas.

Na het zweten en zwoegen aan de dozen van Alexia ben ik intussen weer aan een reeks van 2 ruitjesdozen bezig voor Arthur. Vooral de nieuwe mal die voor deze doos ontworpen is was heel erg intensief werk! Foto's volgen natuurlijk later als de dozen klaar zijn.

Verder maakte ik nog een heel ingewikkelde en tijdrovende doos voor Sam. Een speciale opdracht, Sam is namelijk levenloos geboren...Intussen hoop ik dat de winnaar van men give-away hun prijs in hun bezit hebben?
Zou toch moeten als de post zijn werk naar behoren heeft gedaan.

In de voorbije periode liep ik ook een keertje langs het stoffenspektakel in Antwerpen waar ik weer mooie dingen op de kop tikte en ook op de creabeurs in Mechelen ging ik weer niet met lege handen naar buiten. (foto zie je nog wel een keertje, als ik ze ooit maak) Helaas staat de naaimachine onaangeroerd in een hoekje sinds de atelierverhuis en dat zal vast nog een tijdje zo blijven vrees ik.

Dus ook geen nieuwe editie van BePARKte Oplage deze keer en waarschijnlijk ook niet volgende keer want er staan nog een berg opdrachten in wachtrij...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten