zaterdag 8 mei 2010

Vlaanderen Vakantieland

Al een hele poos geleden kreeg ik een bon van Vlaanderen Vakantieland. Omdat dit enkel geldig is in Vlaanderen en we meer 'Ardennenmensen' zijn als het dan toch binnen België moet bleef het ding enorm lang in de schuif steken. Ondertussen had ik hem ook al een keertje laten verlengen waardoor de waarde ook met €25,00 zakte, dus hadden we toch maar eens iets geboekt.
'De Zwarte Stok' gelegen in het kleine dorpje Millen (Riemst) leekt ons wel wat. De keuze was wat beperkt omdat Willem (onze hond) ook steeds mee moet. We huurden 'het Bakhuis' wat op zich een erg mooi verblijf was. Met zijn eigen inkom en afgesloten zithoekje dit echt ideaal met een hond.Helaas werkte het weer niet echt mee. Maandagavond in de gietende regen en op de koop toe ijskoud toegekomen. Dinsdag maar een wandeling in de directe omgeving was ook al geen succes. Ellenlange wegen zonder een boom of wat dan ook, vol in de wind, echt niet leuk. 's Avonds een hapje gaan eten (wat ook al niet simpel was want er was in de hele wijde omgeving niet eens een winkel, laat staan een restaurants...) in 'De Waterburcht' waar de super vriendelijke patron en zijn vrouw ons wat bezienswaardigheden meegaven.Dus wij woensdag naar Kanne waar we gingen wandelen (best een mooie wandeling) en later een mountainbiketochtje maakten (ook best wel in orde).
Nu wou ik daar eigenlijk de mergelgrotten zien, maar deze zijn blijkbaar enkel in juli en augustus open, weer niks dus...

Toen het ook nog steeds koud bleef en ze voor donderdag alweer regen voorspelden besloten we maar huiswaards te keren op woensdagavond (alhoewel we tot vrijdag zouden blijven).
Jammer maar helaas, als ik nog eens een bon van Vlaanderen Vakantieland krijg zal ik die verder cadeau geven want dit is echt niks voor ons...