donderdag 1 juli 2010

Winnaars Give-Away!

Ja ja, het is zover! De winnaars van de eerste give-away van't Roos Ateljeeke zijn bekend. De give-away werd gegeven voor 99 fans op de facebook fanpagina die ondertussen 113 fans telt waarvan er 12 deelnamen. De 25 blogfans werden er maar liefst 55 en er namen er 22 deel! Omdat ik geen onschuldige kinderhand binnen bereik had en onze hond te lui is om mee te helpen, pikte ik elders het idee om de dartspijl te laten beslissen. Volgende filmpjes maken de winnaars bekend...

Facebook winnaar is...Blog winnaar is...Proficiat aan beide winnaars. Kunnen jullie het hoesje van jullie keuze en adres even doorgeven?
Wil de blogwinnaar ook nog even doorgeven onder welke naam ze volger is?Voor zij die niet gewonnen hebben; de hoesjes zijn te verkrijgen op de website van 't Roos Ateljeeke en wie weet heb je meer geluk bij een volgende give-away!

X Tinke

5 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd voor de winnaars, leuk idee met een dartpijl.

  groeten Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, ik wou even komen zeggen dat ik niet wist dat je een blog had! Ik ben fan van je op FB en ik vind je creaties echt super! Als ik ooit terug zwanger ben, dan weet ik waar ik gelijk iets ga bestellen ;-)! Hele mooie spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Venividivixi: Dank je wel hoor, jou spullen zijn anders ook niet mis :) Die uitjes aijn echt heel mooi. Ik plaats ook nog een linkje naar je give-away hoor...
  Grtz Tinke

  BeantwoordenVerwijderen